Recensies ‌ ‌

Heel verhelderend en duidelijk je weet waar je aan toe bent. En je weet waar je aan jezelf aan kan gaan werken.
Liefs, Petra.

 

Vandaag heb ik een reading gedaan bij Luciënne.
Luciënne neemt alle tijd voor je, ze is een warme persoonlijkheid, gastvrij en eerlijk.
Naast de reading deelt ze veel informatie met je, wat heel waardevol is.
En niet te vergeten.. de reading was spot on!
Voor mij een zeer fijne ervaring! 

Nathalie

 

Het was heel waardevol. De rust en antwoorden die ik kreeg. Met deze handvaten probeer ik de toekomst tegemoet te treden.

Liefs Tineke

‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

ik heb vandaag een meeting gehad met Luciënne 

wat zij doorkreeg op mijn vraag klopte heel goed 

dit geeft mij weer een steuntje in de rug dat ik goed bezig ben en een team van helpers om mij heen heb

Luciënne is een lieve warme vrouw die goed kan luisteren en goed advies geeft.

Margriet

 

Voor de afspraak om contact te zoeken met mijn overleden moeder was ik best wel gespannen, ik wist niet wat mij te wachten stond. Door haar open houding en oprechte interesse wist Luciënne mij op mijn gemak te stellen, ook neemt ze ruim de tijd. In de sessie kwam er veel door dat herkenbaar was voor mij, dat gebeurde mondeling of werd opgeschreven. Door de sessie heb ik een completer beeld van mijn moeder gekregen; haar beweegredenen en hoe ze in het leven stond. Voor mij was het een warme en bijzondere belevenis. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen, het heeft mij rust gegeven. Bedankt daarvoor!
Meinte
 

Mijn psychic reading met Luciënne, was diepgaand en verhelderend. Ik heb haar als warm, betrokken en zuiver ervaren. Ik ben erg blij dat ik bij haar ben geweest, en ontvang graag de mooie boodschappen wat ik van haar en haar gidsen heb meegekregen.

Heel erg bedankt lieve Luciënne, en graag tot de volgende keer!

Liefs, Angelica.
 

Mijn eerste Reading met Luciënne was zeer mooi, werd zeer vriendelijk ontvangen door Luciënne en geeft alle tijd aan je. Ben heel wat te weten gekomen over nieuwe dingen die in mijn leven mogen staan, dank daar voor. Ben je met de spiritualiteit al bezig en zou je meer te weten willen komen dan raad ik ook aan personen aan hier naar toe te gaan. Ben zelf van plan om zowiezo weer eens te komen.

Veel liefde en licht. Iwert.

 

Ik voelde me gelijk thuis bij Lucienne die oprecht aandachtig naar je luistert en de tijd neemt. Ik heb enorm veel gehad aan ons gesprek. Veel vragen zijn beantwoord en ik ben hiervoor enorm dankbaar! Ik kom zeker nog eens langs. 🍀
Liefs Rachella

 

Tijdens de sessie heeft Luciënne contact gehad met mijn overleden vader en ze heeft mij vele mooie herinneringen over mij en mijn vader verteld. En mijn vader heeft mij goeie adviezen gegeven, die ik in mijn huidige leven goed kan gebruiken. 

Tjitske.

 

Luciënne heb ik ervaren als een warme vrouw die oprechte aandacht voor je heeft.

Ze geeft je gelijk een vertrouwd gevoel.

De dingen die ze mij heeft verteld komen overeen met hoe ik mezelf nu ook ervaar. Dat gaf mij een bevestig dat mijn gevoel de juiste was.

Bijzonder hoe ze dat tijdens een reading kan 'lezen'.

Luciënne, dank voor je reading en het gesprek.

Jij kan op jouw manier mensen tools en inzichten geven op hun levenspad.

Heel veel succes 🍀

Anita.

 

Wat heb je mij zuiver weten te begeleiden, en te readen. Heel liefdevol kon jij mijn spiegel zijn hierin, en voelen en aangeven wat ik nog te doen heb. Veel herkenning in pijnpunten, en blinde vlekken waardoor ik weer weet wat ik nu te doen heb.

Ik heb veel aan de reading gehad.

Veel liefs van Tamara

 

Ik heb jou reading als zeer waardevol ervaren, je vertelde me een aantal ware dingen en daarnaast heb je me ook duidelijke aanwijzingen gegeven waar ik verder mee kan. Je hebt ook een stukje achtergrond van jou zelf.... met mij  gedeeld. Dat voelt heel fijn en vertrouwd. Wat ook heel fijn was dat deze reading in jouw huiskamer plaatsvond, gezellig met jou huisdieren erbij. 

Bedankt voor deze bijzondere ervaring.

Liefs en een knuffel van Gerda

 

Wat een bijzondere combinatie: de gave van Luciënne om mensen te readen en contact te maken met andere energieën, terwijl ze in feite de nuchterheid zelve is. Op respectvolle en professionele manier vertelde ze me de punten die ze ‘doorkreeg’ en ze had 100% liefdevolle aandacht voor wat dat met me deed.

Doordat zij zoveel van me ‘wist’, voelde de sessie heel vertrouwd.

Het was voor mij een bijzonder waardevolle ervaring, die me erg heeft geholpen en waar ik veel aan heb.

Doetie.

 

De reading van Luciënne was voor mij een eerste ervaring hiermee. Fijn dat ze eerst aangaf hoe ze te werk gaat. De informatie die daarna volgde was verbluffend. Het gaf me inzicht in de "roller coaster" waar ik me momenteel in bevind en hoe ik de rust weer kan herpakken. Ook gaf ze treffend weer hoe de situatie m.b.t. mijn ouders is. Hierdoor vroeg ik haar of ze ook inzicht kon geven in hoe het met mijn dochter van 8 jaar oud gaat, aangezien ik soms twijfel of ze wel echt lekker in haar vel zit. Heel herkenbaar beschreef ze de kleine meid, maar nog belangrijker: Ze gaf me ook informatie waardoor ik ervoor kan zorgen dat "de opvoeding" beter op haar aansluit en ze zich weer zekerder gaat voelen. Dank je wel, voor deze waardevolle sessie!

Liefs, Marike

 

Dank je wel voor je heldere en duidelijke reading. Het heeft mij nog meer inzicht gegeven in mijzelf. Ik ben onder de indruk van je professionaliteit. Ik vond de manier waarop je steeds checkte bij mij of ik dingen herkende heel fijn en zuiver. Ik kan door deze reading weer een aantal stappen vooruit zetten in mijn bedrijf. Mooi om te ervaren dat wat ik voelde door jouw reading bevestigt werd zonder dat je me van tevoren kende.

Nogmaals dank je wel.

Gerardina

 

Er werden rake punten verteld, ik vond het geen issue dat je niet wist wat mijn ouders als werk hadden. Fijn dat het over het hier en nu vertelde. Er gebeurde iets bij mij van binnen dat er een verandering plaatsvindt in mijzelf om meer mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik weet dat ik nog meer aan mijn zachtheid en liefde voor mijzelf mag gaan werken. Of ik jouw advies om naast mijn praktijk als masseuse en lichaamswerker, nog een opleiding Kinesiologie zou kunnen volgen, neem ik in overweging.

Brit 

 

Woooooooow, wat mooi!

Ik zit helemaal te glunderen, wat een bevestiging!

Alles wat ik lees, echt alles, vreugde en verdriet voor de toekomst, houdt me nú al bezig, vóél ik al! Heeeeel erg bedankt!!!!

Hopelijk tot, eens, ziens. Dikke knuffel als dank,

Liefs Irma

 

Vertrouw volledig op jezelf. Je hebt mij zo goed gevoeld en neergezet. Met daarnaast mijn moeder, alles heb je aangeraakt. Dat heb je heel mooi en liefdevol gedaan. Heel veel dank hiervoor.

Henriëtte

 

Jouw reading was voor mij hartverwarmend. 

je bent mooi in staat om verbinding te maken je klant en wat je door krijgt en dit te vertalen met juiste woorden. 

Ik vond het een fijn gesprek. 💖🌸

Succes met verdere stappen. 🍀 

Liefs, Joanna

 

Het was een aangename en warme reading waarin ze uitgebreid de tijd voor heeft genomen. Ze heeft me het gevoel gegeven dat ik mag vertrouwen op mezelf en uit onverwachte hoek vroeg ze aan mij om haar te readen omdat ze voelde dat ik het in me had. Dat was even schrikken maar zeker heel erg waardevol. Want door dat te doen op dat moment bouwde ik een boost van vertrouwen op omdat wat ik invoelde ook het juiste was. We hebben elkaar lang gesproken en zelfs nadat we klaar waren met de reading kreeg ik nog een prachtige uitgewerkte mail met boodschappen die zij nog door heeft gekregen. Voor mij een zeer warme ervaring en ik kan het iedereen aanraden.

Luciënne stelt je op je gemak , neemt de tijd en is goed in wat ze doet.

Heel veel liefs,  Linda

 

Ik vond de reading heel waardevol. Ik heb er nog steeds baat bij. Dat komt vooral door inzichten en tools die je meegaf. Wat betreft mijn moeder dat ik mag vertrouwen dat het juiste er voor haar is. Ik kan beamen dat het een heftige tijd was, vooral de diagnose en operatie. Nu is zij op een revalidatie plek die niet ver van mijn huis is. Dat is super fijn want nu hoef ik niet zo lang te reizen. En ik heb gewenst dat zij daar kan gaan wonen na revalidatie. Ik geloof er in dat dit mogelijk is. Wat ook een hele goede tip van jou is: Dat als ik contact met mijn moeder gehad heb dat ik daarna visualiseer dat ik al haar angsten, pijnen, teleurstelling en machteloosheid in een doosje stop, het heel mooi inpak en met liefde aan haar teruggeef, met de woorden: ma dit is van jou, ik geef het terug aan jou. Ik doe dit nog steeds en ik voel dat dit ook gebeurt.

Ik ben ook heel blij met de opname omdat je naderhand toch nog dingen hoort die niet zijn blijven hangen.

Ik zou zeggen Luciënne ga hier mee door topper!

Warme groet, Carmen

 

De reading met Luciënne was een bijzondere ervaring. Op een rustige manier gaf zij mij nieuwe inzichten. Het voelde vertrouwd, alsof ze de mensen waarover zij sprak begreep en op een diep niveau hun motieven en pijnen kende. Ik had een vraag over een onderwerp waar ik mee worstelde en ze nam de tijd om te luisteren naar wat haar helpers zeiden en dat op te schrijven. Toen ze dat met mij besprak, was het alsof ze mij de sleutel van een deur gaf waar ik al een tijdje op stond te kloppen. Met haar heldere inzichten en de manier waarop zij de dingen die voorbij kwamen zonder oordeel benaderde, heeft zij mij een belangrijk stap verder geholpen.

Dank je wel daarvoor, Lucienne!

Liefs, Heidi

 

Ik vond je reading heel treffend en ook raak op bepaalde vlakken. Mijn hulpvraag was Hoe kan ik meer meer vanuit mijn hart aan vertrouwen werken.

Veel van mijn jeugd klopte ook al wist je daar niks van af. Oude patronen loslaten en mijn innerlijk kind meenemen naar mooie plekken en vooral geduld hebben met het proces van loslaten waar ik in zit.

Een waardevol document is het geworden wat ik nog regelmatig terug lees. Dankjewel

M.

 

Allereerst bedankt voor je mooie en interessante reading.

Ik vind dat je als medium zeker gegroeid bent, want je kon veel aan mij overdragen, wat ik zeer waardevol vond.

Je bracht de reading duidelijk en helder over en lag het ook goed uit.

Het ontroerde mij zeer dat mijn overleden vader en moeder bij je waren.

Ik vond het een leuke ervaring en je deed het heel mooi.

Lieve groet

Tineke

 

Ze stelde me direct op mijn gemak door eerst zichzelf voor te stellen en enkele pijnen van haarzelf toe te lichten. Hier haalde ik enkele herkenningspunten uit en dit gaf me een vertrouwd gevoel.

De opbouw zat logisch in elkaar. Ze begon met een omschrijving van mijn persoonlijkheid, omschreef daarna mijn pijnpunten en hoe ik deze eventueel kan aanpakken of waar ik op moet letten.

Ze legt alles op een rustige manier uit zodat je tijd hebt om iets te noteren.

Ik herkende mezelf er heel goed in en ben blij dat ik hierdoor een bevestiging heb gekregen maar vooral dat ik handvatten heb gekregen om ermee aan de slag te gaan. Ik ben dus zeer tevreden.

Els

 

Wat fijn dat ik bij jou mocht komen voor een Reading, voor jou om te oefenen voor het komende examen en voor mij om het te ervaren en te zien hoe anderen het doen .
Ik vond het erg leuk dat ik van jou een pen en papier kreeg om voor mijzelf het één en ander te kunnen opschrijven voor mijzelf. Het papier had je in een persoonlijke vorm  gegoten. Namelijk een aquarel gemaakt door jou om je gast iets leuks mee te geven .
Jou Reading was duidelijk en helder , vrij snel tot de kern wat ik als prettig heb ervaren . Je hebt al een geheel eigen manier ontwikkeld om Readings te doen en dat is helemaal goed

Lieve groet, Willy.

 

Een reading met jou is een gelijkwaardige, respectvolle, eerlijke en inspirerende tijd. De uitleg, het verkennende en bevestigende stuk maakt dat ik een goede basis van herkenning voelde. Mijn vraag werd daarna van allerlei kanten belicht en kreeg extra verduidelijking en gaf mij inspiratie. Dank je wel. Ik ga aan de slag met de verkregen nieuwe inzichten.

Lieve groet, Yvonne


Ik heb het echt als een kadootje ervaren. Omdat na mijn woelige tijd met de daarbij behorende levenslessen en de nog gedane scholing, ik bevestiging kreeg via jouw reading. Jij kreeg precies door wat ik ook had geleerd en waar ik stond. Dat was gewoon verbluffend. En je wist mijn karakter goed te omschrijven. Daarbij ben je een schat van een mens en heb ik de reading als heel positief ervaren. Dank je wel.
Groetjes Annette

 

Lucienne is een warme hartelijke lieve rustige medium die heel goed dingen aanvoelt, ziet en adviseert aan de hand wat ze doorkrijgt.

Haar rust die ze uitstraalt, de opbouw van datgene wat er bij haar binnenkomt en de behandeling erna, maakte dat het voor ons beiden een fijn consult was.

Martin en Gerdy.

 

Ik vond het een mooie reading, heb er veel aan gehad. Vooral van mijn ouders. En veel aandachtspunten waar ik wat mee kan.

Echt een aanrader voor velen. Ik voelde me erg op mijn gemak. Het voelde goed.

Lia