De kernachtige boodschap van de Chinese filosoof Lao-tse uit de 6e eeuw voor Chr.: Aanvaarding en acceptatie in wat er is op je levenspad en proces, je fouten accepteren en aannemen en transformeren met heling en liefde, uitkijkend naar het doel van wat je wilt bereiken. 

Mijn naam is Luciënne Glas, spiritueel begeleider en medium.

Ik ben hooggevoelig en ik ben geboren met een invoelende gave om energie van mensen (chakra's en aura) te kunnen lezen/readen  en te helen/healen.

Met als doel, mijn levenspad en die van anderen, moeitelozer en dichter bij het ware zelf te volgen.

Persoonlijke groei vraagt niet alleen om volharding en succes, maar ook om bewust verbinding te houden met je hart en ziel. Wij zijn hier immers op aarde om ons leven met hart en ziel te creëren. Dit werk blijkt ook uiteindelijk mijn levensmissie te zijn.

Uit ervaring heb ik ondervonden, hoe lastig het is om in balans te blijven, als je met allerlei situaties en mensen omgaat. Ik had geen idee, dat een tekort aan liefde en zelfacceptatie, negatieve gedachten, angsten en energie van anderen en omgeving, zoveel energie van je afneemt. Nu weet ik mij beter te beschermen en blijf ik meer in mijn kracht staan. Ik hou met meer liefde rekening met mijzelf, door de dingen te doen waar ik blij van word. Het is ook een belangrijke spirituele keuze, om mensen op te zoeken waar je positieve energie mee kan delen. Daarom herken ik zoveel in de boodschap van de Chinese filosoof Lao-tse. 

Met behulp van onze gidsen en engelen, wordt de mens op aarde met liefde geholpen om datgene te doen, waar je hart en ziel naar uitgaat. Zelfacceptatie is de manier om je pad te kunnen blijven volgen. Verwonder je over je pad, want verdwalingen zijn verlichtende inzichten.

Mijn praktijk ‘Lucia Soul Connection’ in Franeker staat voor persoonlijke groei met liefde, kernkracht, vertrouwen, aandacht, acceptatie van je levenslessen om bewust en intuïtief met plezier je eigen koers te varen. Wij zijn hier immers op aarde om ons authentieke leven met hart en ziel te creëren.