Een assessment/talenten reading geeft je helderheid over wie je werkelijk bent en wat jouw kwaliteiten/talenten en passies zijn. De energie van alle chakra's en aura worden gelezen en geven inzichten tot verbetering van je recente leefsituatie. Tevens worden er positieve suggesties vanuit de goddelijke wereld gegeven, die je liefdevol ondersteunen op je levenspad.

Soms maak je keuzes in je leven, die je afhankelijk van oude patronen, regelgeving, financiële omstandigheden, relaties en werkzaamheden houden, die niet echt bij je passen.

Iedereen is op zoek naar de balans om persoonlijke wensen op het gebied van gezondheid, relaties, werk en hobby's werkelijk uit te laten komen.

Als spiritueel begeleider onderzoek ik samen met jou, hoe je bent gevormd, wat je huidige leefsituatie is, wat jouw talenten zijn en waar de blokkades zitten en wat maakt dat je gewenste doel niet of gedeeltelijk wordt bereikt.

Als je wilt kun je na de reading een intuïtief schilderij maken en deze in huis op een bijzondere plek ophangen. Dit ondersteunt je in jouw transformatieproces.

Doelgroep: Hoog Sensitieve mensen, mensen met een burned-out, mensen met angstklachten en mensen die ondersteuning nodig hebben bij het spirituele, fysieke, emotionele en mentale groeiproces.

 

Vanwege corona, ook online consulten.