Het boek 'UNIVERSELE LIEFDE' gaat over de zielen van alle mensen, die volgens mijn spirituele gidsen, steeds opnieuw de reis maken naar de aarde en na de dood weer terugkeren naar het universum. Om de ziel te laten groeien naar het licht. En zij delen met liefde via mijn gave als medium dit boek, zodat mensen gaan begrijpen wat maakt dat ze steeds weer dezelfde reis maken naar de aarde en naar het universum en visa versa.
Iedereen heeft een beschermengel en gidsen, die je helpen de door jou gekozen levenstaak en uitdagingen in elke leven die je leeft aan te kunnen gaan. Joshua is mijn beschermengel en ik heb met hem afgesproken dit boek uit te geven aan alle mensen op aarde.
Als lichtwerker heb ik er bewust voor gekozen om de mensen hiervan op de hoogte te brengen, maar ik heb net als iedereen een leven te leven om mijn taak met ups en downs te ervaren, om het bewustzijn te vergroten. In ieders hart bevindt zich het kosmisch licht, die in verbinding staat met het brein en de ziel. Het hart staat in verbinding met de aarde en het universum.
Zo zijn er ook vele gereïncarneerde zielen op aarde die vanuit hun levenservaringen, datgene overbrengen en delen met de mensen op aarde, om hun licht in het hart en die van anderen te raken en te verlichten. In verbinding van liefde en licht. Om het leven voor iedereen beter te maken om het ware geluk in het leven te ervaren. Daar wij allen uit één bron zijn ontstaan.

Ben je benieuwd naar de inhoud van dit boek , dan kan je deze uitgave bestellen voor 19,95 euro met 4,85 euro verzendkosten. Stuur een mail naar luciasoulconnection@outlook.com. Vermeld je adres en ik stuur je het boek op. Je kunt het ook afhalen.
Ik ben ook benieuwd naar jullie reactie over de inhoud van het boek. Ook graag per mail versturen.
Veel boeiend leesplezier.